Over mij

Mijn reis begon met een diepe liefde voor talen, die ik heb gekoesterd tijdens mijn opleiding tot vertaler. Door mijn studie heb ik niet alleen mijn taalvaardigheden aangescherpt, maar heb ik ook geleerd om culturele nuances te begrijpen en effectief te communiceren over verschillende grenzen heen.

 

Een belangrijk aspect van mijn huidige werk en mijn persoonlijke missie is mijn betrokkenheid bij de LGBTI+ gemeenschap. Als voorstander van gelijkheid en inclusie heb ik me verdiept in het LGBTI+ thema, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Ik geloof sterk in het belang van het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving voor alle individuen, ongeacht hun genderidentiteit of seksuele oriëntatie.

 

Naast mijn werk als vertaler en leerkracht, heb ik ook ervaring opgedaan in het geven van vormingen en workshops over diversiteit, inclusie en genderidentiteit. Ik vind het inspirerend om mijn kennis en ervaring te delen en anderen te empoweren om een positieve verandering teweeg te brengen in hun gemeenschappen.

 

 

 

In mijn vrije tijd ben ik een enthousiaste fitnessliefhebber. Fitness helpt me niet alleen om fysiek gezond te blijven, maar ook om mentaal in balans te blijven en mijn energie te kanaliseren. Het is mijn toevluchtsoord waar ik kracht en veerkracht opbouw om de uitdagingen van het leven aan te gaan.

Verbinden

Ik geloof in de kracht van overleg en samenwerking als middel om niet alleen doelen te bereiken, maar ook om individuen te laten bloeien in hun eigen unieke identiteit.

 

Als facilitator ben ik de spil in het proces, waarbij ik zorg voor een gestructureerde en respectvolle dialoog, waarin de stemmen van de LGBTI+ gemeenschap gehoord worden. Ik luister actief naar hun behoeften en ideeën en help hen om deze op een constructieve manier te uiten, terwijl ik een veilige ruimte creëer waarin zij zichzelf kunnen zijn zonder angst voor oordeel.

 

Als inspirator daag ik mensen uit om trots te zijn op wie ze zijn en om hun eigen unieke bijdrage te omarmen. Ik deel verhalen en ervaringen die anderen aanmoedigen om hun kracht te gebruiken om de wereld te veranderen.

 

Als bruggenbouwer ben ik altijd op zoek naar manieren om verbindingen te leggen tussen mensen van verschillende achtergronden en identiteiten. Ik geloof dat diversiteit een bron van kracht is, en ik moedig het delen van perspectieven aan om tot inclusieve oplossingen te komen. Door respectvolle communicatie en begrip te bevorderen, help ik bij het overbruggen van kloven en het bouwen van een gemeenschap waarin iedereen gelijkwaardig is.

 

Samen vormen deze rollen de kern van mijn missie: het faciliteren van betekenisvolle verbindingen die leiden tot empowerment en inclusieve groei binnen de LGBTI+ gemeenschap en daarbuiten. Of het nu gaat om het verdedigen van gelijke rechten, het creëren van veilige ruimtes of het bevorderen van persoonlijke acceptatie en groei, ik sta klaar om samen met jullie een wereld te bouwen waarin iedereen trots kan zijn op wie ze zijn, ongeacht wie ze liefhebben of hoe ze zich identificeren.

Vormen

Ik ben een bevlogen trainer en vormingsdeskundige die zich inzet voor inclusie en diversiteit. Mijn passie ligt in het delen van kennis en het bevorderen van begrip en acceptatie.

 

Als trainer geef ik vormingen over allerlei LGBTI+ thema's, variërend van de genderkoek tot inclusieve communicatie. Mijn doel is om bewustwording te creëren en de dialoog te stimuleren over onderwerpen die vaak worden miskend of verkeerd begrepen.

 

Door middel van interactieve workshops en discussies help ik deelnemers om hun begrip van genderdiversiteit te verdiepen en stereotypes en vooroordelen te doorbreken. Ik moedig openheid, empathie en respect aan in alle vormen van communicatie.

 

Mijn benadering is gebaseerd op inclusiviteit, respect en empowerment. Ik geloof sterk in het belang van het luisteren naar diverse stemmen en het erkennen van de unieke ervaringen en perspectieven van iedereen. 

Coachen

Ik ben een toegewijde coach die gelooft in de kracht van oprechte verbinding en persoonlijke groei. Mijn passie ligt in het ondersteunen van mensen op hun reis naar zelfontdekking en zelfacceptatie.

 

Als coach ben ik er om op een betrouwbare en authentieke manier naar jouw verhaal te luisteren. Ik geloof sterk in het belang van empathisch luisteren en het creëren van een veilige ruimte waarin jij je vrij voelt om jouw gedachten, gevoelens en ervaringen te delen zonder angst voor oordeel.

 

Samen met jou ga ik op pad om te verkennen wie je werkelijk bent en wat jou echt vervult. Ik help jou om je innerlijke kracht en wijsheid te (her)ontdekken, zodat je authentiek kan zijn en leven in overeenstemming met je diepste waarden en verlangens.

Mijn aanpak is holistisch en op maat gemaakt, waarbij ik verschillende technieken en methoden combineer om aan te sluiten bij jouw unieke behoeften en doelen. Ik geloof immers in het empoweren van mensen en het aanmoedigen van zelfreflectie en zelfbewustzijn, zodat ze de regie kunnen nemen over hun eigen leven en welzijn.

 

Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels, het ontdekken van passies of het vinden van balans en vervulling, ik ben er om jou te ondersteunen en te begeleiden op jouw pad naar persoonlijke groei en authenticiteit.

Opleiding

Vertaler Nederlands - Frans - Engels - Duits (Professionele Bachelor)

Leerkracht Secundair Onderwijs (Professionele Bachelor)

Nascholingen

2012

Ambt van directeur secundair onderwijs

GO! Centraal - Brussel/Gent

 

2021

Basiscursus Sociaal-Cultureel Werk

De Federatie - Brussel

 

2023

Basiscursus Coaching

Syntra PXL Limburg - Hasselt

 

Deep Democracy Level 1

Hummus - Mechelen

 

2024

Advanced Level Coaching

Syntra PXL Limburg - Hasselt

 

Deep Democracy Level 2, 3 en 4

Hummus - Mechelen